Don't Show Again Yes, I would!

Idris Elba a terroristákkal küzd az Apple TV+ sorozat, a Hijack első előzetesében

Az Apple TV+ streaming platform ma bemutatta az első előzetest a közelgő, nagy oktánszámú akciós limitált sorozatához. elrabolni. Vezetője és ügyvezetője a SAG-díjas, Emmy-díjra jelölt, és olyan kasszasiker filmekben szerepel, mint pl. bika És Öngyilkos osztaga nagy népszerűségnek örvendő detektívsorozat mellett LutherÉs Idris ElbaÉs elrabolni megígéri, hogy a színész fejébe vágja a munkát. Nézd meg az újonnan megjelent előzetest elrabolni Kevésbé.


mondd el nekünk valós időben, elrabolni egy thriller, amely egy eltérített repülőgépet követ nyomon, amint az Londonba tart egy hétórás repüléssel, és a földön lévő hatóságok a válaszokért tülekednek. Elba Sam Nelsont, az üzleti világ mesteri tárgyalóját fogja alakítani, akinek fel kell lépnie, és minden ravaszságát be kell vetnie, hogy megmentse az utasok életét – de nagy téttel bíró stratégiája lehet az oka a vereségének.

A mai filmGörgessen a tartalom folytatásához

Hólyuk Archie Panjabi sztár Zahra Ghafoor terrorelhárító tisztet fogja alakítani, aki a földön van, amikor a repülőgépet eltérítik, és részesévé válik a nyomozásnak. A sorozatban szerepel még Kristin Adams, Max Beasley, Eve Miles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michelle, Amy Kelly, Muhammad Al-Sandal és Ben Miles.

Kapcsolódó: Idris Elba legjobb filmjei, rangsorolva


A Hijack az első projekt, amely Idris Elba Apple TV+-val kötött első megjelenési szerződéséből ered

Idris Elba Hijakban
+ Apple TV

Készítette: George Kay (Lupin, egy bűnöző) és Jim Field Smith (Az igazságot kereső bűnözők), aki a hét részes minisorozatot is írta és rendezte, főszereplésével az Emmy-díjas és a NAACP Image Award-díjas Archie Panjabi (A jó feleség, Snowpiercer, vakfolt). elrabolni A producer a 60Forty Films, az Emmy-díjas executive producerek, Jamie Laurenson és Hakan Kousetta által létrehozott produkciós cég.Lassú lovak, Essex kígyó). Az írás és a rendezés mellett Kay és Field Smith executive producerek is, valamint Elba, Laurenson, Kousetta és Kris Thykier.

elrabolni Ez az első sorozat premierje Idris Elba első megjelenésű megállapodásának az Apple TV+-val és a Green Door Pictures-szel. Az Elba által 2020-ban aláírt megállapodás értelmében a színész és a Green Door a streaming platform mellett sorozatokat és funkciókat készít az Apple TV+ számára.

elrabolni Úgy tűnik, ő a tökéletes jármű Elba számára, mivel a történet akciósztári státuszára, valamint képernyős jelenlétére, karizmájára és könnyed varázsára épít, amelyeket karrierje során olyan jól mutatott. Elba az utóbbi időben több nagy projektet irányított, köztük az akció-thrillert Szörnyetegamely a színészt egy vérszomjas oroszlán ellen nézi; George Miller rendező Háromezer év vágyakozás, amelyben Elba játssza a Djinnt Tilda Swintonnal szemben; És Luther: Bukott nap, amely szerint Elba, az értelmetlen nyomozó debütál a Netflixen. Az Elbának több nagy projektje is van jelenleg készülőben, köztük egy nagy képernyős folytatás Sonic the Hedgehog 3-Kis képernyő felugró ablak ízületekés akcióvígjáték államfők.

elrabolni A The Journey premierje 2023. június 28-án, szerdán várható az Apple TV+-on, az első két epizóddal, majd minden szerdával augusztus 2-ig egy új epizód következik.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *